Kassa, tickets & pin-only

Zo betaal je bij De Helling

English version

verkooppunten

De enige officiële verkooppunten van De Helling zijn: www.dehelling.nl en onze eigen fysieke kassa bij De Helling.

Onze fysieke kassa is alleen geopend tijdens betaalde evenementen die plaatsvinden in De Helling. In onze agenda kan je zien wanneer deze plaatsvinden.

Voor ticket-gerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen via kassa@dehelling.nl.

Let op: er zijn tegenwoordig veel websites die illegaal kaarten voor De Helling verkopen. Deze kaarten zijn vaak veel duurder dan onze officiële prijs. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat de kaarten die zij verkopen niet vals zijn. Koop je kaarten NOOIT via dit soort websites en check altijd of het voorverkoopadres wel officieel is. Kijk voor meer info op: www.weetwaarjekoopt.nl

pin-only

De Helling is pin-only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

transactiekosten

Wanneer je tickets voor De Helling aanschaft, vragen we €2 transactiekosten per kaartje. Hiermee kan De Helling de kosten voor ticketing deels dekken. Natuurlijk proberen wij de transactiekosten voor bezoekers altijd zo laag mogelijk te houden. Daarom is gekozen voor een vast bedrag per ticket.

Scannen

Je e-tickets scannen we vanaf je telefoon. Printen is dus niet nodig.

CJP korting

€2,50 korting op concerten en clubavonden in De Helling met CJP! Al lange tijd biedt de CJP-pas aantrekkelijke kortingen op cultuur voor jongeren tot 30 jaar. De Helling kan dan ook niet achterblijven als CJP-pas-acceptant.

Hoe het werkt? Je ontvangt de korting op ieder event met deurverkoop. Aan de kassa toon je simpelweg je pas en je identificatiebewijs. Reeds uitverkochte evenementen vallen dus niet onder deze regeling.

Nog geen CJP-pas? Klik hier voor meer info en hoe eraan te komen.


Podium Cadeaukaart

De Helling is een officieel verzilverpunt voor de Podium Cadeaukaart. De kaart is geldig voor alle concerten en clubnachten in De Helling. Je kan de kaart alleen bij onze fysieke kassa verzilveren, en niet bij het aanschaffen van tickets via onze website. Alvast een reservering maken is wel mogelijk, dan houden we de tickets voor je vast en kan je ze met je Podium Cadeaukaart verzilveren op de dag van het evenement. Mail daarvoor naar kassa@dehelling.nl.

Heb je nog vragen over de Podium Cadeaukaart? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Let op: De Helling is alleen een verzilverpunt voor de Podium Cadeaukaart. Een kaart kan aangeschaft worden op de website van Podium Cadeaukaart, of zoek op deze pagina een fysiek verkooppunt.


Ticketswap Secure Swap

De Helling maakt gebruik van Secure Swap van TicketSwap. Dat houdt in dat als je kaarten voor onze shows via TicketSwap aanbiedt (als je bijvoorbeeld verhinderd bent), je originele ticket ongeldig wordt gemaakt en de koper van jouw ticket een nieuw ticket met een andere barcode ontvangt. Meer informatie over Secure Swap vind je op de website van TicketSwap.