Tropenrooster

De heetste latin, dancehall en afro

Ho, ho, ho! Op zaterdag 23 december komt Tropenrooster met een ware Christmas Special naar De Helling in Utrecht!
Een winterzon vakantie is veel te duur, maar een enkeltje naar Tropenrooster zeker niet!  Samen met jullie maken wij het heet, heter, heetst in de Helling tijdens dit laatste feest voor de Kerstdagen.

Onze DJ’s draaien de hele avond hits en nieuwe parels binnen onze drie favoriete genres (𝙇𝙖𝙩𝙞𝙣, 𝘿𝙖𝙣𝙘𝙚𝙝𝙖𝙡𝙡 & 𝘼𝙛𝙧𝙤𝙗𝙚𝙖𝙩𝙨), maar dit keer met een dosis KERST!  Schrik dus niet als Mariah Carey ineens uit de boxen blaast. “All I want for Christmaaas ..”

“.. is Tropenrooster!”
Met onder andere Kerstmutsen, een photobooth en zuurstokken (in plaats van ijsjes) beloofd het een winter spektakel te worden. Trek je leukste, mooiste of gekste Kerst-kloffie aan en dans met ons mee!

De Helling is een poppodium waar het publiek divers, internationaal en openminded is. Dat zorgt voor een ontzettend toegankelijk, ontspannen en feestelijke sfeer.

Dancehall, Reggaeton, Soca, Kuduro, Merengue, Amapiano, Afrobeats, Azonto and many other tropical shots of happiness!

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!