The Rivals

Jaarlijkse thuiswedstrijd van Utrechtse partymachine

Partytenten, campings, festivals: het maakt niet uit waar je The Rivals neerzet. Deze doorgewinterde partymachine speelt je tent vol en je biertap leeg. De succesformule? Hits, hits en nog eens hits! Met een zorgvuldige selectie aan de lekkerste meezingers tillen ze ieder feest naar het hoogste level. Vaak met biertsunami’s en uitschieters op de schaal van Richter tot gevolg.

Normaal gesproken reist de band de landelijke én internationale podia af, maar één keer per jaar keren ze steevast terug naar hun favoriete stadsie om voor het Utrechtse publiek te spelen. Na twee stijf uitverkochte edities in de Azotod komen ze nu De Helling op z’n kop zetten. Dat doen ze met een show die de weinig verhullende naam ‘Live, Laugh, Love… Drink Your A$$ Off!’ draagt. Cancel dus maar vast al je plannen voor de volgende dag, want deze voel je nog wel een tijdje.

Zin in een hele avond ongegeneerd meeblêren met de grootste hits van vroeger en nu? Haal dan snel je tickets, want een feestje bouwen kun je aan deze mannen wel overlaten. Met een gelikte show vol virtuositeit, confetti en natuurlijk bier wordt dit er sowieso eentje voor in de boeken!

Support: Durgedraaid

Line-up

  • Durgedraaid
  • The Rivals

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina