The Doors Alive

Come on baby, light my fire

Het is al meer dan 50 jaar geleden dat The Doors ophielden te bestaan, maar hun muziek is nog steeds springlevend. Met hun tijdloze psychedelische rock, poëtische teksten en mysterieuze charisma zijn ze één van de invloedrijkste bands ooit. Op 23 mei daalt de geest van rocklegende Jim Morrison even neer op Rotsoord, want we krijgen bezoek van niemand minder dan The Doors Alive.

The Doors Alive is niet zomaar een tributeband. Zoals hun naam al doet vermoeden, blazen ze de mythische band van Morrison en co voor eventjes nieuw leven in. De Britten staan bekend als ‘s werelds beste Doors-tribute, en dat is niet voor niks. Alle ingrediënten zijn er: de identieke instrumenten, de losse, bijna jazzy bluessound en de goudbruine stem van Jim Morrison. En verdomme, die vent lijkt ook nog eens als twee druppels water op de iconische zanger. Zangstem, uiterlijk, bewegingen, uitstraling: alles klopt. Alsof ‘ie 50 jaar later doodleuk uit dat bad is opgestaan om een showtje te geven in De Helling.

Dichter bij het echte werk kom je niet. Dus come on baby, haal je ticket terug naar de zinderende jaren zestig. Sluit je ogen en voel de Californische zon op je huid branden terwijl je losgaat op gouden klassiekers als Light My Fire, L.A. Woman en Riders On The Storm.

Line-up

  • Mendomusic
  • The Doors Alive

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina