The Kulture Of Hype&Hope x 20 jaar De Helling

A celebration of hiphop, dance & talent.

Eén van de grootste internationale dans- en hiphopevents komt weer naar Utrecht: The Kulture of Hype&Hope! Dansers, dj’s en liefhebbers komen samen in De Helling voor een celebration of hiphop, dance & talent! Voel de verbondenheid en de adrenaline, en ga helemaal gek bij de 1v1 dancebattles. Hier gaan een aantal krankzinnige talenten in verschillende categorieën de strijd met elkaar aan. Dat doen ze voor toeziend oog van een jury vol hiphop-veteranen en iconen uit de scene. Danser, fan, mc, dj, rookie of oude rot?
Haal je ticket en join de family! Samen vieren we de kracht van hiphop: de cultuur, muziek, eenheid en diversiteit.

 

Na het kopen van een kaartje kan je je registreren via deze link

After buying your ticket you can register via this link

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina