De Kraaien

‘Ik vind je lekkâh!’

dB’s x De Helling presenteren:

‘Ik vind je lekkâh!’.

Met bovenstaande gevleugelde woorden scoorden De Kraaien in 2012 een onvervalste megahit, en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Belgische clubcircuit. De gemaskerde Haagse hiphopbende is intussen gevreesde naam op ieder feest. Met een over-de-top-show, glasharde beats en vunzige teksten breekt de formatie van Bernd Ganzebev overal de tent af. Gekkenhuis gegarandeerd.

Ruim tien jaar na de komeetinslag van gouden plaat Ik Vind Je Lekker zijn je favoriete oer-Hagenezen het nog niet verleerd. De Kraaien krassen er nog steeds luidkeels op los en rijgen de klappers aan elkaar. Zo brachten ze in samenwerking met DJ Outsiders de hits 1 Team en Huichelaar uit, die samen konden rekenen op ruim 15 miljoen streams. Het laatste wapenfeit van Ganzebev en zijn handlangers heet Wodka Chickies. Ook deze ronkende clubbanger klinkt weer onmiskenbaar Kraaien: upbeat, lomp en een beetje fout. Het perfecte recept om een zaal uit z’n voegen te laten barsten.

En dat is ook precies wat De Kraaien op 8 december in De Helling komen doen. Zwaarbewapend met een arsenaal aan hits en een voltallige band onderwerpen de rappers het Utrechtse publiek aan een verpletterende show. Panter-panty’s, haagse matten, halfnaakte danseressen en pompende bassen: het hele circus wordt uit de kast getrokken. Zet je dus maar schrap, en geef je over aan de heerlijke chaos van De Kraaien.

Line-up

  • De Kraaien

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!