The American Nirvana Tribute

30 jaar In Utero tour

Trek je kistjes aan en bereid je voor op de beste Nirvana tribute band ter wereld. The American Nirvana Tribute staat bekend als de meest authentieke tribute van het legendarische grunge drietal. Ze katapulteren je direct terug naar het 90’s grunge tijdperk met liveoptredens die zalen tot hun grondvesten laten beven.

De artiesten van The American Nirvana Tribute zetten een bijzonder sterke copy van het orgineel neer. Hun gitarist en zanger Joseph Maher lijkt een linkshandige clone van Kurt Cobain in stem, uiterlijk en energie. De doorgewinterde drummer Steve Kilroy speelt even strak als Dave Grohl en Dave Eve heeft dezelfde vingervlugheid als bassist Kirst Novoselic.

Deze show staat in teken van In Utero, wat dit jaar 30 jaar bestaat. Destijds werd rondom het album de Live and Loud tour georganiseerd. Deze show heeft de zelfde opzet. Het drietal nodigt een bevriende gitarist uit om de rol van Pat Smear te vervullen. Daarmee heeft de band dezelfde slagkracht als het origineel toen het album verscheen en de tour losbarste.

Maak je dus klaar voor een avond gevuld met de klassiekers die je kent en nooit zult vergeten. Een avond waarbij je weer even terug bent in de 90’s, in de gouden eeuw van rock, garage en grunge; met Nirvana als heerser van het genre.

Line-up

  • The American Nirvana Tribute: Nervana

Handig om
te weten