The American Nirvana Tribute

30 jaar In Utero tour

Trek je kistjes aan en bereid je voor op de beste Nirvana tribute band ter wereld. The American Nirvana Tribute staat bekend als de meest authentieke tribute van het legendarische grunge drietal. Ze katapulteren je direct terug naar het 90’s grunge tijdperk met liveoptredens die zalen tot hun grondvesten laten beven.

De artiesten van The American Nirvana Tribute zetten een bijzonder sterke copy van het orgineel neer. Hun gitarist en zanger Joseph Maher lijkt een linkshandige clone van Kurt Cobain in stem, uiterlijk en energie. De doorgewinterde drummer Steve Kilroy speelt even strak als Dave Grohl en Dave Eve heeft dezelfde vingervlugheid als bassist Kirst Novoselic.

Deze show staat in teken van In Utero, wat dit jaar 30 jaar bestaat. Destijds werd rondom het album de Live and Loud tour georganiseerd. Deze show heeft de zelfde opzet. Het drietal nodigt een bevriende gitarist uit om de rol van Pat Smear te vervullen. Daarmee heeft de band dezelfde slagkracht als het origineel toen het album verscheen en de tour losbarste.

Maak je dus klaar voor een avond gevuld met de klassiekers die je kent en nooit zult vergeten. Een avond waarbij je weer even terug bent in de 90’s, in de gouden eeuw van rock, garage en grunge; met Nirvana als heerser van het genre.

Line-up

  • The American Nirvana Tribute: Nervana

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina