Stranded FM NYE

Oud & nieuw met Nazar, Lulu b2b Derozan, Latoya b2b Whistle & Thomas Hell

De viering van oud & nieuw in De Helling is dit jaar volledig in handen van lokaal radiostation Stranded FM.

Stranded is al jaren een onmisbare schakel in de Utrechtse DIY muziek- en clubcultuur. Het radiostation biedt een podium aan lokaal talent, maar ook mening gevestigde naam heeft de studio aan het Paardeveld aangedaan. Voor deze avond hebben ze een cutting edge line-up verspreid over onze zaal en café samengesteld. Verwacht de beste elektronische sounds, de nodige tropische grooves met een energieke mix van o.a. techno, jungle, dubstep, footwork, kuduro en veel meer.

Line-up

  • Nazar (DJ-set)
  • Lulu b2b Derozan
  • Latoya b2b Whistle
  • Thomas Hell

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina