Metamorphosis & Duna present: Semantica Night

Met Svreca / Sciahri / CONCEPTUAL / Elisa Batti / Radiation Pattern

Het Utrechtse Metamorphosis collectief slaat de handen ineen met het nieuwe Berlijnse label Duna voor een nacht vol techno en beeldende kunst. Samen hebben ze het toonaangevende techno/IDM label Semantica Records uitgenodigd.

Svreca, eigenaar van Semantica Records, zorgt samen met Semantica artiesten Sciahri, CONCEPTUAL, Amsterdamse Elisa Batti en Metamorphosis resident Radiation Pattern voor hypnotiserende vibes. Visuals & art worden gecureerd door Ahmad Mallah, Antonio De Santis, Giovanni Lo Castro en Funaro.

Line-up

  • Svreca
  • Sciahri
  • CONCEPTUAL
  • Elisa Batti
  • Radion Pattern

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina