DRIVE #3

Oldschool techno met Vromo, Comrade Winston b2b Mauro Moreno en Laura van Hal

DRIVE is op 27 januari terug in De Helling met een nacht vol 90’s techno in de hoogste versnelling.

Voor deze editie hebben ze een langverwachte b2b van Comrade Winston en lokale held Mauro Moreno en Laura van Hal, een van de meest veelbelovende talenten van de Nederlandse techno-scene op het programma staan. Samen met de support van nieuwkomer Vromo kan je er vanuit gaan dat De Helling op haar grondvesten zal trillen.

Line-up

  • Laura van Hal
  • Comrade Winston b2b Mauro Moreno
  • Vromo

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina