SKYND

Onheilspellende electrometal uit de krochten van de hel

Als er een hel bestaat, moet die zich wel ergens in Australië bevinden. De asgrauwe Australiërs van SKYND vormen namelijk een angstaanjagend en controversieel collectief. Ze maken een grauwe, opzwepende mix van alternatieve rock, metal, elektronica en grimmige teksten.

SKYND heeft een diepgaande fascinatie voor alles wat duister, controversieel en als taboe aanvoelt. Met nummers over seriemoordenaars, geweld tegen vrouwen en kindermisbruik belicht het duo de meest verdorven onderlaag van de samenleving. Dit doen ze met zoveel emotie en intensiteit dat de koude rillingen over je rug lopen.

SKYND kleurt buiten de lijntjes, en altijd met inktzwart. En precies op die manier maakt de band juist de krachtigste kunstwerken. Met deze unieke sound en aanpak verovert SKYND dan ook steeds meer duistere plekjes in de harten van fans. Liefhebber van keiharde, pikkedonkere en provocerende muziek? Kom dan een avond de krochten van je ziel verkennen met SKYND!

Een aanrader voor fans van Priest, Ice Nine Kills, Combichrist, Marilyn Manson en Nine Inch Nails.

Support: KNIFE BRIDE

Line-up

  • SKYND
  • Support: KNIFE BRIDE

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina