Baaps Bommen Tour

Een nacht vol pure chaos

‘Pompen met die subwoofer!’ Het reizende sloopcircus van de gemaskerde legende Dikke Baap komt naar De Helling. De Zwolse memetechno-helden bombarderen je de hele nacht met gestoorde samples en asociaal harde kicks. En dat doen ze niet alleen: ze hebben een elitekorps aan beukers meegenomen. Chaos gegarandeerd dus, van de allereerste bonk totdat de zon opkomt en de stofwolken optrekken. Laat je overprikkelen door Dikke Baap en hun puberale vrienden en ga helemaal dom tijdens Baaps Bommentour! 

Dikke Baap
De aanstichters van deze chaos – the men, the myth, de Baap. Deze gemaskerde Zwolse terrorbende laat je kraters in de vloer stampen op vernietigende betonkicks en domme samples. 
 

Arenci
Gooi de meest genadeloze hardtechno, hardstyle en troll ’n bass in een betonmolen. Voeg er een paar schni-schna-schnappie-samples aan toe, breng op smaak met een snufje en je hebt de helse cocktail genaamd Arenci. Zijn kicks gaan dwars door de geluidsbarrière heen en laten je alle hoeken van De Helling zien. 

BlurredMovements
Deze Rotterdamse hardtechno-dj stopt de rauwe, industriële intensiteit van zijn stad in iedere keiharde plaat die hij maakt. Zijn sound is ruw, straightforward en perfect ongezellig. ‘Welcome to Rotterdam’. En nu beuken. 

EZG
EZG is al sinds 2014 een bekende naam in de Nederlandse Hiphopscene, maar sinds het begin van 2023 is hij begonnen als Hardstyle DJ/live act waarin hij Hardstyle combineert met zijn rauwe raps. Dit komt mede door zijn succesvolle samenwerkingen door de jaren heen met o.a. Warface, The Purge, Major Conspiracy, N-Vitral, DRS en Killshot.

Ook aan podiumervaring is geen gebrek bij EZG, hij verkoopt diverse poppodia uit met zijn rapshows en betrad sinds 2022 de grote dancefestivals door te touren met o.a. Warface, Major Conspiracy en The Purge, wat hem op de mainstage van onder andere Defqon.1, Dominator en Decibel Outdoor bracht.

Hij verwerkt nu met succes al zijn hardstyle hits (en zijn hiphop hits in een hardstyle jasje) in zijn DJ/live set.
Na ‘Dwars Door Het Dak’ met N-Vitral en Major Conspiracy, bracht EZG onlangs ‘BEUK D’R IN’ uit met The Purge en staan er nu verschillende nieuwe grote samenwerkingen klaar.

  

MERA
De sets van MERA zijn precies wat je zou verwachten van een ADH-DJ. Ze knallen bijna uit elkaar van de energie, gaan álle kanten op en maken het onmogelijk om niet he-le-maal los te gaan. MERA stuitert van industrial via house, maakt een gek zijsprongetje naar de Black Eyed Peas en rolt van techno naar drum & bass, en weer terug. En wéér terug. 

Nelly Is Not My Name
Dit is een dj met een missie. Nelly draait niet zomaar plaatjes, maar gebruikt haar muziek als stem voor vrouwen en queer-artists in de scene. Met haar veelzijdige mix van tekno, techno, hardcore en breaks beukt ze ouderwetse genderstereotypen aan diggelen. En dat klinkt geweldig.
 

Line-up

  • Dikke Baap
  • Arenci
  • Blurred Movement
  • EZG
  • Mera
  • Nelly is not my name

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina