Project CVD x MUZE

Hypnotiserende house- en technogrooves: Grace Dahl, Alec Dienaar en meer

Na talloze uitverkochte clubnachten in Maastricht, komt Project CVD x MUZE de liefde voor de groove over de rest van het land verspreiden. Next up: De Helling. Met een fantastische line-up achter de draaitafels. Deze perfecte combinatie van bewezen namen en veelbelovend talent overlaadt onze dansvloer met onweerstaanbare house- en technogrooves. Dans de hele nacht door en laat je meeslepen door de punchy kicks en euforische sounds van deze top notch dj’s.

Grace Dahl: deze Vault Sessions-resident is een van de gezichten van de spannende Amsterdamse technoscene, en staat op het randje van een internationale doorbraak. Haar krachtige technosets met duidelijke hardgroove- en oldskool invloeden maken haar een gewilde artiest op gerenommeerde events. Zo staat ze dit jaar op Awakenings, KLUB PAN, KM25, Rotterdam Rave, Soenda Festival en By the Creek, om er maar een paar te noemen.

Alec Dienaar: Utrechts eigen Alec Dienaar is een opvallende nieuwe naam in de technowereld. Zijn sound is uniek en vernieuwend, met waardering voor de classics. Zo blaast hij oude samples nieuw leven in en doordrenkt hij zijn technosets van funky grooves.

MMR: ‘make them dance’. Deze mantra spookt altijd door MMR’s hoofd wanneer hij speurt naar nieuwe parels voor zijn platencollectie. Geïnspireerd door de dansvloer brengt hij een ode aan de underground ravescene, waar de technogrooves soms dagen achter elkaar door stuiteren.

Kai Stein b2b Marc Michael

Line-up

  • Grace Dahl
  • Alec Dienaar
  • MMR
  • Kai Stein B2B Marc Michael

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina