030303 x 20 Jaar De Helling

met o.a. Skee Mask, mad miran en Latoya

Dit zijn acid-helden van het eerste uur! Groot geworden in onze eigen Domstad, en nu terug met een spacende nacht volgens beproefd recept: een keiharde line-up, pompende drumbeats en natuurlijk het iconische geluid van de Roland TB 303.

Wat ooit begon als een maf acidfeestje voor fanatici, groeide in no-time uit tot een platenlabel van internationale allure. De feesten waren een doorslaand succes en ontgroeiden al snel de Utrechtse werfkelders. Tegenwoordig trekt het dj-collectief langs roemruchte clubs in binnen- en buitenland om hun liefde voor de pruttelende acid-sounds te verspreiden. Op 28 oktober keert 030303 terug naar haar roots in De Helling. En dat met een line-up die een extra brede glimlach op je smileyshirt tovert.

Deze clubnacht is onderdeel van onze speciale jubileumprogrammering. De Helling bestaat namelijk 20 jaar! Al twee decennia zijn we een thuis voor iedereen die van eigenzinnige muziek houdt. Dat is natuurlijk meer dan een goed excuus om eens flink uit te pakken. Dat doen we met een compleet jubileumprogramma vol speciale liveshows en clubnachten. Het door en door Utregse 030303 mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dit initiatief heeft stevige wortels in De Helling, en komt ook nog eens fantastisch tot z’n recht op ons geluidssysteem. Een no-brainer dus. Benieuwd wat er nog meer op het programma staat? Check het hier en vier het feest met ons mee!

Line-up:

Skee Mask [D]: deze Duitse Ilian Tape-ster laat zich niet graag in een hokje stoppen. Hij sleept het publiek mee in een diepe trip waarin hij de grenzen van genres doet vervagen. Of hij nou techno, ambient, jungle, breakbeat of acid draait: het wordt experimenteel, vernieuwend en uniek. Dat kunnen we je verzekeren.

mad miran [NL]: wedden dat je deze twee woorden al eens eerder hebt gezien? Waarschijnlijk op de line-up van je drie favoriete festivals deze zomer. Deze Amsterdamse dj gaat namelijk kei- en keihard. En dat is terecht ook: haar signature mix van techno, breakbeats en triphop laat iedere dansvloer uit z’n voegen barsten.

Vinnieragua’s One Man Acid Band [NL]: een man met een bassdrum op z’n rug, een megafoon voor z’n mond, een synthesizer in de linkerhand en een halve liter goedkoop bier in de rechter. Need we say more? Zoiets als dit heb je nog nooit gezien.

Latoya [NL]
Dit Utrechtse dj-talent duikt overal op. Als organisator en eventcurator bemoeit ze zich met alles wat elektronisch, radicaal en vernieuwend is. Maar bovenal is ze een gruwelijke dj. Latoya is een graag geziene gast op zo ongeveer alle toonaangevende podia van het land. Zo liet ze met haar futuristische electrogrooves onder andere De School, Orbit Festival, Wildeburg, en Dekmantel Selectors uit haar hand eten.  

 

030303 DJ’s [UUUU]

Line-up

  • Skee Mask [D]
  • mad miran [NL]
  • Latoya [NL]
  • Vinnieragua's One Man Acid Band [NL]
  • 030303 DJ's [NL]

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina