Petch Mode – An Evening With Depeche Mode Music

Petch Mode - Depeche Mode Tribute in De Helling op 04/05/2024
Petch Mode - Depeche Mode Tribute in De Helling op 04/05/2024

Het complete Depeche Mode-gevoel: van wereldhits tot obscure b-kantjes

All you’ve ever wanted, all you’ve ever needed is heeeere, op 4 mei 2024 in De Helling! Dan brengen we een ode aan een van de meest invloedrijke bands ooit: Depeche Mode. Het Britse trio combineerde het geluid van de zweterige nachtclub met onweerstaanbare refreinen en Grote Gebaren, en groeide zo uit tot een van de meest invloedrijke bands ooit. Waar hun songs ook opduiken – in een volgepakt voetbalstadion, middenin de set van een hippe dj of op het zestigste verjaardagspartijtje van je oom – ze raken nog precies dezelfde snaar als veertig jaar geleden. Maar ze komen natuurlijk éxtra goed tot hun recht op het roemruchte geluidssysteem van De Helling!

En dat kun je meemaken bij Petch Mode. Een tribute band, maar niet zo’n kitscherige Las-Vegas-variant met pruiken, pakjes, toeters en bellen. Deze Turkse DM-apostelen gaan voor de kern, datgene waar het écht om draait: het vangen van het Depeche Mode-gevoel. Of, in hun eigen woorden: ‘If you can perform the way they do, archive the sound they have, that’s a tribute!’

En een tribute gaat het worden. De band maakt zich er allesbehalve makkelijk van af, en sleurt je mee in een meer dan twee uur durende tijdreis langs het complete oeuvre van de Britse stadionvullers. Van certified bangers als Enjoy The Silence en Personal Jesus tot de obscure B-kantjes, van de beginjaren in groezelige clubs tot aan de gigantische stadions, en alles daartussenin. Tijd om alle nostalgie van je af te zweten op de dansbare romantiek van Petch Mode!

Line-up

  • Petch Mode

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina