Oscar Anton

Zomers gitaarwerk en oorstrelende beats

De uit Parijs afkomstige singer-songwriter Oscar Anton heeft niet veel nodig om het publiek in hogere sferen te krijgen. Luchtige nummers, vrolijk gitaarwerk en oorstrelende beats. En de Fransman wordt voorlopig niet geremd door een writer’s block; in twee jaar Corona stelde hij zichzelf de uitdaging om maandelijks drie nummers uit te brengen onder de noemer Home of Sanity. En het resultaat mag er wezen. Met miljoenen streams, radio aandacht en remix van o.a. Bob Sinclair is Oscar Anton een naam om rekening mee te houden.

Ondertussen heeft het project een ietwat andere vorm gekregen. Iedere maand strijkt ‘ie in een andere stad neer en brengt samen met een local een Postcard uit. Milaan, Madrid, Istanbul en Berlijn zijn al aan bod geweest, hoog tijd voor Utrecht!

Support act: TESSEL
De lichtvoetige indie-pop van TESSEL voert je mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. Met slechts drie singles op zak was de Utrechtse band al te zien als support van o.a. Ten Fé (UK) en Waltzburg, op Motel Mozaïque en als 3voor12 talent tijdens de Popronde 2019. De viermansformaite dook voor de eerste lockdown de studio in. Een verzameling van persoonlijke verhalen in nieuwe melodieën gegoten en omgetoverd tot een debuut EP getiteld ‘Family Time’. Deze verscheen op 4 november 2021 onder de vlag van [PIAS]. In het najaar van 2022 beginnen de jongens aan een de release van een reeks nieuwe singles met nog meer groove, kopstemmen en de same old indie vibes zoals je die van TESSEL gewend bent.