OPEN ‣ Ubuntu x Villa Vrede

Laat je een avond verrassen met muziek, verhalen en kunst van over de hele wereld. En ontdek een ander verhaal!

We openen onze deuren voor het eerst deze zomer voor wat een bijzondere OPEN beloofd te worden! OPEN ‣ “De ander, dat zijn wij” georganiseerd door Ubuntuhuis en Villa Vrede. Laat je vanavond verrassen met muziek, verhalen en kunst van over de hele wereld. En ontdek een ander verhaal!

Wij willen laten zien dat vluchtelingen, migranten en ongedocumenteerden een positieve en krachtige bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse samenleving. Dit doen we door de verhalen en muziek te laten horen, kunstuitingen te laten zien en bovenal gezellig samenzijn en op een andere manier in gesprek te gaan.

We starten de avond met een hapje en een drankje + introductie. Gevolgd door verschillende sprekers, kunstenaars en muzikanten vanuit landen van over de hele wereld en we eindigen het programma met een liveband!

Deze editie is mede georganiseerd door het Ubuntuhuis en Villa Vrede. Twee stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van migranten, vluchtelingen en ongedocumenteerden.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.