Buhos

Catalaanse explosie van vreugde en positiviteit

Buhos is in eigen land en regio al lang een begrip. Al 15 jaar rijgen de Catalanen de grote Spaanse festivals aan elkaar. Met hun feestelijke mix van pop, rock, reggae en ska verzamelde de band een grote fanbase verspreid over heel Spanje. Op Spotify wordt Buhos maandelijks honderdduizenden keren gestreamd, en voor hun hitsingle Volcans mochten de mannen zelfs een gouden plaat in ontvangst nemen.

Niet slecht, zou je denken. Maar Buhos wilt meer. Na al dat binnenlandse succes zet de band voet op onbekend terrein. De rest van Europa slaapt namelijk nog een beetje, en het is tijd om ze genadeloos wakker te schudden. Op 17 november komen de mannen naar de Helling voor hun allereerste concert op Nederlandse bodem! Een primeurshow dus. Eentje waarop Buhos ons laat zien hoe je een echt Catalaans feestje bouwt, vol dansbare ritmes en positieve vibes.

Want een feestje bouwen, dat kun je wel aan Buhos overlaten. Hun levenslustige feelgood-pop wordt altijd geserveerd met een flinke portie live-energie, en zit vol euforische refreinen die je na een halve keer luisteren al keihard kan meeblèren in je beste nep-Catalaans. Ook de teksten zijn vrolijk en positief, maar zanger Guillem Solé is ook niet vies van een politiek statementje hier en daar. Maar wel stiekem, tussen twee vrolijke meezingrefreinen door.

Je kan maar één keer een eerste indruk maken, en Buhos is klaar om Nederland voor eens en voor altijd te veroveren. Kom dansen op de aanstekelijke ritmes en waan je op een betverend strandfeest onder de Catalaanse sterrenhemel.

Line-up

  • Buhos

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina