OPEN ‣ New Space Studio

Van punk, psychedelische jazz-rock tot analoge minimalistische techno

Voor het eerst gaan we samenwerken met New Space Studio uit Den Haag! Op 26 september brengen ze een avond vol muziek met als line-up Røyking, Gary Spacey en Autoboom. Deze drie jonge en dynamische acts zullen je meenemen op een reis door de nieuwste muzikale ontwikkelingen van vandaag. Van punk, psychedelische jazz-rock tot analoge minimalistische techno; niets zal in de weg staan van deze samensmelting van muzikale synergy.

Røyking

Punk, energie en scherpe teksten, allemaal verstopt achter een zoet zachte muzikale coating. Up-tempo beats, met een harmonieuze stem en gitaar, Røyking laat je uit je dak gaan terwijl jij jezelf afvraagt: “wat de fuck zeggen ze eigenlijk? Het klinkt als “kinderen voor kinderen” alleen dan niet voor kinderen.. snøp je?

Gary Spacey

Gary Spacey is een kwartet dat herkenbaar is aan hun unieke geluid en instrumentatie. Ze worden beinvloed door een breed scala aan stijlen zoals jazz, blues en psychedelica. De internationaliteit van de leden, evenals hun uiteenlopende muzikale achtergronden, vormen een breed scala aan muzikale identiteiten. De muziek van Gary Spacey wordt gekenmerkt door een improvisatiestijl die de luisteraar een boeiende en meeslepende ervaring biedt.

Autoboom 

Geboren en getogen in de buitenwijken van Utrecht, beter bekend als Geina en Steina respectievelijk, zijn deze jongens die samen Autoboom vormen. Er zal geen rust zijn, geen kalmte, alleen harde beats en verwarring. Opgegroeid met een strak werkregime en een grote passie voor knallende bangers zijn deze twee jongens samengekomen om het normaal te doorbreken. Innovatieve beats en bizarre flows maken hen de heetste up en coming artists van onze tijd. Dit is iets dat je niet wilt missen.

New Space Studio is een nieuwe label uit Den Haag. De studio streeft ernaar om opkomende artiesten te helpen door het maken van opnames, showcases en andere producties die nieuwe acts helpen om samen te werken en elkaar te ondersteunen.

Line-up

  • Røyking 
  • Gary Spacey
  • Autoboom

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina