LE:EN Play: Lance Priester & LOE.

Maandelijkse muzikale samenwerking met restaurant LE:EN

Op zondag 25 februari komen Lance Priester & LOE. naar LE:EN PLAY voor de perfecte middag.
Lance Priester

De muziek van de kersverse Grote Prijs van Nederland winnaar Lance Priester is theatraal, gegrond, opzwevend en kwetsbaar. Muziek als troost en geinspireerd door filmcomponisten en artiesten als Tamino en Muse. Alleen met piano en prachtstem geeft Lance Priester bij LE:EN een inkijkje in zijn innerlijke wereld en zal hij het publiek in vervoering brengen.

LOE.

Terwijl je kopje-onder gaat in de fantasierijke teksten over de uren die te strak zitten, je hoofd die soms in vissenkom voelt en het verdwalen in de liefde, geeft LOE. je een inkijkje in het leven van een opgroeiende jongvolwassene. Op de dromerige, sferische maar ook explosieve Nederlandstalige poëziepop kan je dansen met je schaduw en zingen om de hoop. LOE. is een project rondom zangeres Laura de Bruijn. Ze komt naar LE:EN met bassist & gitarist. Hun muziek heeft invloeden uit kleinkunst en is geïnspireerd door de muziek van o.a. Wende, Spinvis en Eefje de Visser.
Laten we de chaos vieren.

Line-up

  • Lance Priester
  • LOE.

Handig om
te weten

LE:EN PLAY is een maandelijkse muzikale samenwerking met podium De Helling.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten/drinken reserveer dan alvast een plekje voor de avond via het restaurant.