Danique

TikTok-ster met openhartige songs over familie, verdriet en liefde

De Amstelveense Danique Ruby schrijft al liedjes zo lang ze kan praten. Jarenlang deed ze dat puur voor zichzelf, totdat ze besloot om haar muziek toch maar eens iets met de wereld te delen. En dat hebben we geweten ook. Haar openhartige single Papa Mama ging meteen keihard viral op TikTok. En daar bleef het niet bij: Danique bleef de hitlijsten bestoken met oorwurmen als Uitgelokt en Later Als Ik Groot Ben. 

Intussen, drie jaar later, is Danique groot. Iets anders kun je niet zeggen over iemand met een AFAS-show, miljoenen Spotify-streams, een TopNotch-platendeal en meerdere popprijzen achter haar naam. En dat terwijl haar debuutalbum nog moet verschijnen.  

Het geheim achter dit megasucces? Iedere noot komt uit haar hart. Danique gebruikt haar eigen ervaringen als voedingsbodem voor haar muziek. De openhartige songs – over liefde, verdriet en familie – zijn persoonlijk en universeel tegelijk, en nog verdomd catchy ook!  

Op 3 mei komt Danique De Helling betoveren met haar authentieke en oprechte geluid. Haal dus snel je ticket, want deze show kan zomaar eens viraal gaan! 

Tickets gaan vrijdag 26 januari om 11:00 uur in verkoop.

Line-up

  • Danique
  • Sleeq

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina