Ciao Lucifer

Indiepopduo danst de demonen van zich af

Zeg maar vast Ciao tegen je winterdip! Op 6 december laat Ciao Lucifer namelijk een fel zomerzonnetje schijnen in onze zaal. Met hun catchy indiepop laten ze je springen alsof je bij de mainstage van je favoriete festival staat. Dit vrolijke duo voelt zich niet te stoer om een feelgood-act te zijn, en heeft maar één missie: iedereen in de zaal aan het dansen maken.

Even ontsnappen aan het gezeik des levens: dat was ooit de reden voor de Amsterdammers om samen songs te gaan schrijven. Nu, elf jaar later, danst Ciao Lucifer nog steeds de demonen van zich af. En dat deden ze intussen al op zo ongeveer ieder belangrijk Nederlands poppodium. Vorig jaar bouwde de band nog een feestje in De Helling, met niet één, niet twee, maar tien voorprogramma’s! Wie daarbij was, weet: Ciao Lucifer weet van iedere show iets speciaals te maken. Wat ze dit keer uit hun hoge hoed toveren, blijft nog even een mysterie. Maar dat het fantastisch is, dat weten we zeker.

Wat je wél kunt verwachten? Hitgevoelige, springerige indiepopliedjes met een persoonlijk randje – ten gehore gebracht door twee mensen, met energie voor tien.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina