Rens, Jaïr & Ome Uncle

Vrolijke, vunzige feesthop met een gezonde overdosis branie

Drie Amsterdamse vrienden, een doe-het-zelfmentaliteit en een gezonde overdosis branie: dat is het succesrecept van Rens, Jaïr en Ome uncle – kortweg RJO. Het drietal laat zich niet tegenhouden door hokjes en neemt het liefst álle risico’s tegelijk. Op deze manier bouwden de rappers al meer dan honderd feestjes en groeiden ze uit tot een sensatie in de hoofdstad. Nu ze Amsterdam helemaal sufgebeukt hebben met hun funky sloopkogels, is de rest van het land aan de beurt.

Vorig jaar dropten de vrienden hun debuutalbum De Staart Van De Draak. Een onweerstaanbare plaat vol brutale, tongue-in-cheek feesthop met een electrofunk-saus. Vunzige, sexy tunes die flink doen denken aan die andere Amsterdamse feestmachine. Op opvolger RJO 3 schakelen de mannen nog een versnelling bij. Van housy bangers tot aalgladde sexjams en dikke oldskool: alles komt voorbij, in nog geen twintig minuten tijd.

En we ain’t seen nothing yet. Dit is nog maar het begin voor het ambitieuze drietal. RJO heeft grote plannen. Plannen die veel verder reiken dan ‘de ring’. Het doel? Wereldverovering, beginnend bij alle Nederlandse festivals. ‘Geloof ons, we gaan overal spelen!’, zeiden ze in een interview met het Parool. Dat geloven wij maar al te graag, en jij ook nadat je ze bij ons aan het werk hebt gezien. Haal dus maar snel je kaartje voor deze nieuwe hiphopsensatie, dan kun je volgend jaar op Lowlands flexen over hoe lang je ze al kent.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.