Lana Del Rey fanparty

Dé Once Upon A Dream-ervaring voor Lana-fans

Venice Bitches, verzamelen! Het is tijd voor de allereerste Lana Del Rey fanparty van Nederland. Ja, je leest het goed: een hele avond gevuld met Lana’s grootste hits en obscure b-sides. Van Summertime Sadness en Video Games tot Serial Killer en Prom Song Gone Wrong. Schreeuw mee met je favoriete Lana-songs en ontmoet fans uit het hele land. Op 13 april verandert De Helling voor eventjes in een binnen-een-week-uitverkochte Ziggo Dome. Vooral omdat de opening van de avond volledig is gebaseerd op deze show. De ultieme kans dus om deze iconische avond nog een keer te beleven. Deze avond wil je als Lana-Stan niet missen! Trek je Blue Jeans and White Shirt aan en kom je Soft Heart ophalen tijdens de Lana Del Rey Fanparty!

Handig om
te weten

LE:EN PLAY is een maandelijkse muzikale samenwerking met podium De Helling.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten/drinken reserveer dan alvast een plekje voor de avond via het restaurant.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!