HE:LEEN+

Het knallende avondprogramma van festival HE:LEEN Expeditie Rotsoord

Op 14 september is het weer tijd om te verdwalen op Rotsoord. Tijdens een gloednieuwe editie van HE:LEEN festival is de buurt bezaaid met talent in de breedste zin van het woord. Van muzikanten tot kunstenaars en van spoken word tot theater: voor iedereen is er iets te ontdekken. Tijdens ons dagprogramma zie je helemaal gratis wat voor moois onze buurt en stad te bieden hebben. Als de avond valt, barst HE:LEEN+ los. Het betaalde gedeelte van het festival, met een programma vol serieuze upcoming acts uit heel Nederland. De eerste namen op de line-up zijn Collignon, Igor, Teddy’s Hit en Hiqpy. Meer zal volgen.

Het HE:LEEN dagprogramma, van 14:00 tot 19:00, is gratis toegankelijk en neemt plaats op meerdere locaties op Rotsoord. 

Het avondprogramma HE:LEEN+, vanaf 19:30, kost €20,70 en neemt plaats in De Helling en Restaurant LE:EN. 

Ga naar heleenfestival.nl voor meer info.

Line-up

  • Collignon
  • Hiqpy
  • Igor
  • Teddy's Hit

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina