Kiss All Hipsters

100% * INDIE * ECLECTIC POP * HIPHOP * ELECTRONICA approved!

Eclectickids, opgelet! Kiss All Hipsters komt naar De Helling voor het allermooiste indiefeestje van het land. Onder leiding van Lowlands-dj Arnold wordt het een avondje keihard dansen op Arctic Monkeys, Tame Impala, Wet Leg, Fred Again, The Weekend, Fontaines DC, Kendrick Lamar, The Strokes, Two Door Cinema Club, Disclosure, Dua Lipaen nog veel meer artiesten die jij natuurlijk al lang kende voordat ze cool waren.

Van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot hipsterwalhalla Berlijn: Kiss All Hipsters is overal een gigantisch succes. Dus, zoals Alex Turner zou zeggen: ‘get on your dancing shoeeees’, en ga los op deze perfecte mix van indie, eclectic en edgy undergroundparels.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina