INFLOYD

Echoes Tour - Hommage aan een van de grootste bands ooit

Iconischer dan Pink Floyd krijg je de bands niet. De Britten groeiden uit van undergroundrockers tot het absolute vlaggenschip van de gigantische psychrockvloot uit de jaren ‘70. Twee decennia lang bracht de band de ene na de andere psychedelische parel uit, en is daarom niet meer weg te denken uit de muziekgeschiedenis. Of je ze nou kent van de cd-collectie van je vader, of van je vele LSD-fueled luistertrips in de seventies. Van de legendarische hoes van The Dark Side Of The Moon of van de vliegende varkens in de jaren ‘90: Pink Floyd is hét geluid van de seventies. Iets wat je een keer gezien moet hebben.

En dat wordt lastig, want de originele bandleden spelen al een tijdje niet meer samen. Maar niet gevreesd: wij hebben de oplossing! Op 11 april krijgen we namelijk bezoek van INFLOYD, dé Nederlandse Pink Floyd-tributeband. Met hun show ECHOES laten ze de geest van Floyd door onze zaal echoën. Met griezelige precisie brengt de band een integrale hommage aan Pink Floyd. Van de sprookjesachtige pop van The Piper tot de laatste jaren van de band, het komt allemaal voorbij. En natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor het legendarische werk uit de gouden jaren ‘70. De uitgelezen kans om je oude hippieziel op te halen.

LET OP: alleen staanplaatsen!

Line-up

  • Infloyd

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina