Ignition

Snoeiharde dubstep, drum & bass en meer

Get ready for Ignition! Een buitenaardse invasie van monsterlijke dubstep, drum & bass en bass house. Deze allesverwoestende supernova van snoeiharde bassen en scheurende synths laat het water in de Vaartsche Rijn de hele nacht onheilspellend klotsen. De cockpit wordt bestuurd door een keiharde line-up, die meedogenloos de ene naar de andere banger je trommelvliezen in beukt. Dat betekent dus maar één ding: headbangen voor je leven!

Line-up

  • Badklaat (UK)
  • NVADRZ (SI)
  • IITYX (BE)
  • Kameha
  • Entah & Pulsar
  • TwoPhazed

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!