Rolling in the Deep x 20 Jaar De Helling

met o.a. Break, Skeptical, SP:MC en Kyrist b2b Waeys

Scherpe breaks en wobbelende bassen die je in al je vezels voelt trillen, verzorgd door de hotste namen uit de scene, op het beste geluidssysteem van de stad: dat is Rolling In The Deep. De absolute elite van de deep drum & bass laat je een hele nacht dansen en springen tot je benen het begeven. Dit concept werkt samen met de meest vernieuwende labels en zorgt zo voor een ongeëvenaarde line-up. Iedere keer weer. Spring in het diepe en voel de energie en drippin’ bass van Rolling In The Deep!

Met hun cutting edge programmering maakten deze jonge promotors snel naam binnen de internationale drum & bass-scene. Onder het dak van De Helling groeide dit concept uit van klein initiatief tot een gerenommeerde clubavond. Daarom móesten wij – als dé thuisbasis voor de lokale en internationale drum & bass-scene – Rolling In The Deep natuurlijk op onze jubileumprogrammering hebben staan.

Want ja, De Helling bestaat binnenkort 20 jaar! Al twee decennia zijn we een thuis voor iedereen die van eigenzinnige muziek houdt. Dat is natuurlijk meer dan een goed excuus om eens flink uit te pakken. Dat doen we met een compleet jubileumprogramma vol speciale liveshows en clubnachten. Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren? Check het hier en vier het feest met ons mee!

Line-up:

Break [UK]: al 20 jaar daagt Break het drum & bass-genre uit. Geïnspireerd door breakbeats uit de funk en jazz is hij altijd op zoek naar een vernieuwend geluid. Met zijn unieke, grensverleggende stijl groeide hij niet alleen uit tot een favoriet bij het publiek, maar ook bij veel vooraanstaande dj’s.

Skeptical [UK]: deze dj en producer ken je waarschijnlijk van ‘Marka’: de classic die hij met Dub Phizix en Strategy maakte. Deze tune liet dansvloeren over de hele wereld exploderen, en maakte van Skeptical in één klap een household name. Tussen alle wereldwijde shows door richtte hij dit jaar ook nog even zijn eigen label Rubi Records op. Het moge duidelijk zijn: Skeptical gaat lekker, en heeft nog totaal geen zin om het rustig aan te doen.

SP:MC [UK]: en dan hebben we nog zo’n doorgewinterde legende voor je op het programma staan. SP:MC is één van de meest gewilde MC’s in het circuit. Hij werkte samen met Friction en dBridge en stond op letterlijk ieder relevant feest en festival.

Kyrist b2b Waeys [UK/NL]: twee van de meest veelbelovende dj’s en producers van de scene slaan hun handen ineen. Maak je klaar voor een donkere, bass-heavy set met veel beleving.

Rueben [NL]: meer dan tien jaar lang maakte Jelle Geus furore met zijn drum & bass-duo Ordure. Vorig jaar werd zijn soloproject Rueben geboren, waarin hij zich laat beïnvloeden door het diepere werk. Met zijn soulvolle, etherische soundscapes en edgy twist oogst hij veel lof in binnen- en buitenland.

Rayven Lux [NL]

Line-up

  • Break [UK]
  • Skeptical [UK]
  • SP:MC [UK]
  • Kyrist b2b Waeys [UK/NL]
  • Rueben [NL]
  • Rayven Lux [NL]

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina