TRI poloski x 20 jaar De Helling

The intergalactic space rave🚀

Op 4 november gaan we sneller dan het licht met een intergalactisch space thema. De Helling wordt omgetoverd tot een Hardbass Milkyway waarin jij op supernova power omver geblazen wordt door een schokgolf van underground rave sounds!

Verwacht een keiharde line-up met de smerigste hardbass, donk en metalshade. Deze molotovcocktail van beukende bassen en explosieve energie laat je de hele avond dansen als een bezetende. Trek je Adidas-trainingspak dus maar aan en stort jezelf in de sounds van TRI Poloski!

 

👒 Merchandise
Rave in stijl en catch je drip! TRI poloski merchandise is beschikbaar op het evenement en in de online store.
https://www.tri-poloski.com/STORE

🎵 Music
Ready to rave! Kom alvast in de stemming met de Spotify hardbass playlist. Of check het label TRI poloski RECORDS voor de aller nieuwste Hardbass/Metalshade releases!
https://open.spotify.com/playlist/3UwJvTDtnEpyWwh9

Dresscode : Neon
🌌 Stage decor & Space visuals
🌠 The best intergalactic Hardbass & Metalshade line up 

Line-up

  • Paul HB [ES]
  • Greenbass [ES]
  • Blyatsquad
  • Dj medved
  • MCgyver & Rickz
  • Business
http://www.tri-poloski.com

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina