Hush.

Frisse tech- en deephouse met Maqossa, The Funk Society en Odette

Het is tijd voor Hush. Hét housefeest van Utrecht en omgeving keert terug naar haar thuisbasis. Tijdens deze broeierige clubnacht wordt De Helling omgetoverd tot houseparadijs. Een soort Ibiza, maar dan met goedkopere drankjes. Wél met evenveel hitte op de dansvloer, en een top notch line-up die de sterren van de hemel draait. De dj’s zijn in bloedvorm en vuren non-stop de dikste clubbangers en funky tunes op je af. Voel hoe de groove zich langzaam meester maakt van je lichaam en dans de hele nacht op de lekkerste tech- en deephouse.

Line-up

  • Maqossa
  • The Funk Society
  • Odette

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!