Guitig x 20 jaar De Helling

Relive the 90's club experience, a blend of old and new sounds

Een oldskool clubnacht zoals het ooit bedoeld was. Guitig brengt met een avond vol euforische trance en pompende house, opzwepende breakbeats en snerpende hi-hats de nineties tot leven. Een combinatie van klinkklare tonen en ongrijpbare geluidsgolven neemt de extatische dansvloer mee naar de gouden dagen van de rave. Naar een veilig toevluchtsoord waar je jezelf kan zijn én verliezen. Laat je hypnotiseren door de diepe puls van de bas en dans de zweetdruppels en dagelijkse sleur van je af.

De sound en ervaring van de jaren ’90 in een nieuw jasje.

Dit is Guitig.

Line-up

  • Marie Malarie
  • Q NANi
  • Guitig Soundsytem

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!