Het Complot

Eclectische grooves van onder de grond

Vers uit de diepe spelonken van de underground: Het Complot! Op 15 December komt je favoriete leftfield-clubnacht weer naar je favoriete zaal toe met dé upcoming dj’s van het moment. Verlies jezelf in het beste dat electronic club music ons te bieden heeft. Pruttelende acid, euforische trance, grimmige techno en de dikste breaks: verwacht het allemaal, en meer! Dans de hele nacht door en voel de grensverleggende grooves van de Utrechtse Underground tijdens Het Complot.

Het Complot staat voor inclusiviteit en diversiteit en streeft ernaar een veilige dansvloer te bieden. Als er iets/iemand is dat je ongemakkelijk doet voelen, of als je welke vorm van intimidatie dan ook opmerkt, kun je ons team vinden in Het Complot T-shirts, of kan je naar het personeel van De Helling gaan en wordt je geholpen. Breng oordopjes mee om je gehoor te beschermen.

Line-up

  • Evi
  • Maximoto
  • Lieke TR
  • Kimmah

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina