Birdcage 5 Years

5th year anniversary of Birdcage

Op 29 december komen we voor de laatste keer bij elkaar om het Birdcage 5 jarig jubileum te vieren! De laatste dans van het jaar doen we samen, met de kerst en familiestress achter ons feesten we uitbundig op warme clubgeluiden. We vliegen uit van 23:00 tot 05:00 en toveren de Helling in Utrecht om tot ons kleurrijke vogelnest! Houd onze instagram in de gaten, binnenkort meer informatie!

On the 29th of December we are gathering once more to celebrate our 5th year anniversary and we are going out on a BANG! The last dance of the year together, letting our post-christmas / family stress behind and partying our butts off to some stellar club sounds! From 23:00-05:00 we fly and transform de Helling, Utrecht into a huge birds nest! Keep our instagram in check for more info coming soon!

Line-up

  • Miss Melera
  • Rachelle Grooten
  • Goro & Lev Tatarov
  • Saebo
https://www.twitch.tv/videos/1946607043

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina