Familiar Music

Familiar Music Kaapt De Helling.

Yes. It giet oan. Al jullie smeekbedes zijn gehoord. Eindelijk zijn ze terug. Familiar Music zal voor de vijfde keer De Helling kapen. En hoe.

Een keiharde line-up vol nieuwe sterren en oude bekenden, een bomvolle zaal gevuld met vrienden en een dak dat er weer professioneel afgeblazen zal worden. Zoals je van ze gewend bent zal De Helling omgetoverd worden tot een waar rave festijn inclusief dikke chill area.

In de volksmond ook wel ‘het feest van het jaar’ genoemd. De vorige edities waren allemaal uitverkocht én legendarisch, dus wees er snel bij. Kleine tip: blijf tot het einde.

Tot de 2e van de 2e!

Line-up

  • Gabriel Ananda
  • Lara Takt
  • Perdu
  • Bruce Lee
  • Ninsa

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina