ClubLijf

Nachtelijk extravaganza met dj’s, theater, comedy en meer!

Het is weer tijd voor je maandelijkse overdosis aan prikkels. Clublijf, hét nachtelijke extravaganza van danscollectief 155, komt terug naar De Helling! Dit is een clubnacht zoals je ‘m nog nooit beleefd hebt. Een geflipte kermis vol theater, dans, comedy en natuurlijk de vetste bass-heavy grooves. Zonder hokjes en grenzen, wel met keiharde dj’s, allerlei guest appearances en een boksring midden in de zaal(??). Oh, en een gratis shot Salmari als je binnenkomt tussen 23:00 en 00:00! Need we say more? Haal je ticket, kijk je ogen uit en dans je benen suf bij de gekte van clublijf! 

Line-up

  • NAla (dj)
  • De gestampte meisjes
  • Simona Ula
  • Pim Holland zingt: PIMS INTIEME PLAATJES (18+)
  • Erika (DJ)
  • Okkie (DJ)
  • 155 & meer

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina