FreeDom City

Hip Hop State of Mind

Freedom City 6 belooft een weekend vol battles, masterclasses en performances die de grenzen van hiphop verkennen. Diverse podia in de stad worden gevuld met getalenteerde dansers en rappers die hun skills en passie delen. We vieren de vrijheid om je uit te drukken, om te zijn wie je bent.

Freedom City viert de hiphopcultuur, waarbij de energie van de straat en het podium samen komen.

Je bepaalt zelf hoe jij het festival ervaart, als deelnemer in de battles of masterclasses als theaterpubliek of als feestganger. Het veelzijdige programma is verspreid over maar liefst zes venues door de hele stad!

Met een 3-Day Ticket maak jij het hele festival mee, van vrijdag tot en met zondag. Hier zijn de theatershows en de Club Night bij inbegrepen.

Met een 2-Day Ticket mis je geen één van de battles op zaterdag en zondag. Ook de Club Night is inbegrepen.

Plan je Freedom City weekend op freedomcity.nl

SATURDAY 23.09

Hip Hop State of Mind @ De Helling
Voel jij je thuis in de underground hiphop scene? Dit evenement is er voor iedereen die de hiphopcultuur ademt. Met dans battles, rap cyphers en performances van lokale legendes.

  • The Beastcamp EXP 1vs1 Krump
  • Hip Hop Weekend EXP 2vs2 Hip Hop

Club Night x Cardinal @ EKKO
Dè clubavond door en voor dansers, met het nieuwste uit de hiphop, house en UK garage. Laat je verrassen met de beats en mash-ups van Cardinal!

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!