Dirty Sound Magnet

Zwitserse bluesy-power-psych-funk-rockmachine keert terug!

De Helling x TivoliVredenburg presenteren: Dirty Sound Magnet

Daar zijn ze weer! Onze favoriete bluesy power-prog-psych-funk-rockmachine uit de Zwitserse bergen. We zijn pas net opgekrabbeld van hun krankzinnige show in oktober, maar Dirty Sound Magnet komt alweer langs om de definitieve K.O uit te delen. De band is bezig aan z’n zoveelste rondje om de aarde, en maakt een kleine tussenstop op Rotsoord om opnieuw een onvergetelijke show neer te zetten.

Was je er de vorige keer bij? Dan hoeven we je natuurlijk niks meer uit te leggen. Klik maar gewoon op ‘tickets’ en we zien je in de moshpit. Wordt dit je eerste keer DSM? Houd je dan maar vast, want je hebt geen idee wat je te wachten staat. Het Dirty Sound Magnet-geluid is lastig in woorden te vatten. Het trio groeide op met de lang uitgesponnen seventiesrockjams van Jimi Hendrix en Pink Floyd. Maar op stoffige ouwelullenrock zijn ze niet te betrappen. De band combineert onderwereldgeluiden, bezwerende gitaarsolo’s en epische instrumentale uitbarstingen tot een compleet unieke sound – modern en tijdloos tegelijk.

Sinds de oprichting in 2017 tourt de band onophoudelijk de hele wereld rond, en groeide zo uit tot één van de meest notoire livemonsters in de Europese psychrock-scene. Met een magnetische energie zuigen ze je mee in hun hypnotiserende performance. Luister je graag Zappa, King Gizzard en Led Zeppelin? En dan het liefst door elkaar? Haal dan snel je kaartje voor deze grenzeloze rockshow!

Line-up

  • Dirty Sound Magnet

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina