Demob Happy

Onvervalste riff-rock uit de Royal Blood-school

‘A full-course meal of rock ‘n roll’, zo wordt de muziek van Demob Happy omschreven door het vooraanstaande Britse DIY Magazine. Gevolgd door de ronkende superlatieven ‘electric urgency’ en ‘decadent guitar work’. Een vette band dus, met moddervette riffs. Van dat unisono gitaar- en basgeweld uit de Royal Blood-school, overladen met knetterende fuzz en een flinke dosis live-energie.

Al tien jaar timmert het trio uit Brighton aan de weg. Via talloze plakkerige Britse pubs en de voorprogramma’s van Jack White en – jawel – Royal Blood, groeide de band langzaam uit tot het full-course meal dat ze vandaag de dag zijn. Het hoofdgerecht, welteverstaan. Met een gloednieuw album op zak begint Demob Happy aan hun eigen headlinetour, waarbij ze de Europese zalen op eigen kracht verbouwen met hun sloopkogels van garagerocktunes.

De Helling mag natuurlijk niet ontbreken in dat rijtje. Op 22 september komen ze naar Utrecht met hun rauwe, dynamische liveshow vol gouden riffs en melodieuze hooks.

Line-up

  • Demob Happy

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina