De Special Social Club

Dansavond zonder beperkingen, met live performance van Zevenhoog

Plezier voor iedereen, dat is Special Social Club! Wij creëren een dansvloer waar niemand beperkt wordt en waar iedereen welkom is. Al meer dan 5 jaar organiseren wij inclusieve feesten in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Nijmegen. We creëren zo min mogelijk afstand tot het reguliere uitgaansleven, maar zorgen voor de nodige aanpassingen zodat iedereen kan meedoen! Zo zijn alle locaties rolstoeltoegankelijk en kun je even relaxen in onze prikkellarme chill-lounge. Ook loopt er een happiness-team rond dat ervoor zorgt dat iedereen zich fijn voelt.

Op het podium staat Zevenhoog: Het geluid van stukgelopen relaties, ontvouwt zich met Eefje’s eigenzinnigheid, Ronnie’s veelzijdigheid, de diepgang van Willem en de harmonie van Acda en de Munnik tot “Gebroken Harten Pop”. De act brengt hun eerste echte heartbreak tot leven met meeslepende producties, visuals en hartverscheurende teksten. Ontroerend en hoopvol. Zevenhoog.

Line-up

  • Zevenhoog
  • Dj Dave
  • Special Social Soundsystem

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina