Cruise Control Jubel Jubileum

Non.Stop.Extatische.Extravaganza - met optredens van Hard Ton en Trie$t

⚠️ !! LINE-UP CHANGE !! ⚠️
Vanwege ziekte gaat Trie$t niet door. Dat vinden wij natuurlijk ook erg Trie..?
Niet getreurd, niemand anders dan Roos Blufpand komt deze heerlijke spot vullen. Zien we je vanavond?

De Cruise Control is al sinds 2002 het vuigste alternatieve euforia in de gloria queerfeest van Utrecht. Daarnaast gaven de queerpunx van de Cruise de afgelopen jaren acte de présence op festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, Utrecht Pride en Sniester en brachten ze mensen in katzwijm met hun muziek op feesten in o.a. Berlijn, Rotterdam, Amsterdam en Den Bosch. Miauw.

Hoogste tijd voor een epische fuif in ons thuishonk Utrecht, en wel op zaterdag 16 september! Dan organiseren we in De Helling een onbesneden jubel jubileum voor elke kleur van de regenboog. We hebben optredens van Trie$t (NL) en Hard Ton (IT). En natuurlijk de mono, stereo, libido muziek van de Cruise Control dj’s.

Trie$t
Een blitse act van twee lekkere Rotterdammers die je kent van de Cruise Control kraker ‘Echte mannen eten kont’. Muziek om op te dansen en je vingers bij af te likken.

Hard Ton
Uit Italië stond ook in vol ornaat te pronken op ons 10 jarig jubileum in EKKO. Ze werkten o.a. samen met Daddy Squad, Nina Kraviz en Dimitri from Paris en ze maken electro acid met disco twist en een falset waar de Bee Gees een puntje aan kunnen zuigen Freaks.

Kaarten voor het jubel jubileum inclusief show van Hard Ton (aanvang 21:30) kosten €19,50 incl. €2 servicekosten. Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar. Vanaf 23:00 uur kosten de kaartjes voor de zij-instromers €12 incl. service.

 

Line-up

  • Hard Ton
  • Roos Blufpand
  • Cruise Control dj's

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina