Coldplace + @Sheeran

Tribute-avond vol monsterhits: Coldplay en Ed Sheeran

Aansteker in de lucht, jankend meebrullen met de grootste Coldplay-hits. Maar dan zonder de volgende dag jankend naar je bankrekening te kijken. Binnenkort kan het in De Helling, want dan brengt Coldplace een ode aan de Britse hitmachine. Wat ooit begon als een hobbyproject van een paar Coldplay-fans, groeide uit tot dé nummer 1 Coldplay-tributeband met fans over de hele wereld. Waaronder – jawel – Coldplay! En als zij het zeggen, moet het wel goed zijn, toch?

De band speelde in meer dan 20 landen en stond op grote festivals als Bospop, Paaspop en Huntenpop. Op 28 januari verandert Coldplace De Helling in een twinkelende arena, tot de nok gevuld met monsterhits. Viva La Vida, Yellow, Sparks, Fix You en al die andere mega-tunes waarvan je even vergeten bent dat Coldplay die ook nog maakte: ze komen allemaal langs!

En alsof dat nog niet genoeg meezingers zijn, hebben we als voorprogramma @Sheeran!
Multitalent Rudy Baxter brengt hulde aan de man die al jaren in zijn eentje over de Top 40 heerst. Beatboxend, rappend en zingend vertolkt hij alle oorwurmen van het roodharige hitkanon. Met alleen een loopstation en gitaar laat hij je hartstochtelijk meeschreeuwen met het beste van Ed Sheeran, van the A Team tot Shape Of You en van Lego House tot Perfect: grote kans dat je je stembanden al kwijt bent voor de hoofdact begint.

Line-up

  • @Sheeran
  • Coldplace

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!