Blaaskaak + JOEY LOU = MAULKORB

Rituele samensmelting van brass en dansvloerbangers

Nadat Blaaskaak en JOEY LOU vorig jaar een volgepakte Nijverheid omver bliezen, moet  De Helling eraan geloven. Het is tijd voor CEREMONY II: een huwelijksritueel tussen club en brass, tussen organisch en elektronisch. Uw ceremoniemeesters hebben een kleurrijk programma in elkaar gezet, vol euforische clubbangers, opzwepende beats én blazers. Tijdens deze eclectische dansceremonie word je gedoopt in bier en zweet, worden al je zonden vergeven en beloof je eeuwige trouw aan de dansvloer.

Overal waar Blaaskaak komt, breekt een volksfeest los. Deze koperen feestmachine neemt de dikste clubbangers, en hult die in zo’n plakkerige fanfarejas. Van ABBA en happy hardcore tot Donna Summer: Blaaskaak maakt er z’n eigen, onweerstaanbare blazersversie van. Een recept dat altijd werkt, of ze nou in een partytent of in de club staan.

Ook Blaaskaak en JOEY LOU hebben elkaar eeuwige trouw beloofd. Hun eerste kindje draagt de naam MAULKORB. Denk de koperen gekte van Blaaskaak, maar dan met de dansvloermagie van synthwizard JOEY LOU. Een gevaarlijke combinatie waarmee MAULKORB de tent gegarandeerd ritueel gaat afbreken.

Line-up

  • Blaaskaak
  • JOEY LOU
  • MAULKORB

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina