And So I Watch You from Afar

Rauwe opzwepende experimentele rockhelden

Ze spelen rauwe, hoekige experimentele rockmuziek welke moeilijk in één genre te vangen valt. Één plaat kan van snoeihard gitaarwerk overgaan in een euforisch overweldigende sound. And So I Watch You From Afar doet alles met volle overgave en dat is aan alles voelbaar.

In 2006 stapte Ierse heren in een tourbus en sindsdien zijn ze niet meer af te remmen. Hun reis doorkruiste alle continenten, waar ze op iedere plek een berg fans in extase achterlieten. Nu stopt de bus heel even bij De Helling, waar de ijzersterke instrumentale post-rock band voor een exclusieve show de fundering komt testen.

Een aanrader voor fans van Foals, pg.lost, Mogwai en 65daysofstatic.

Support: A Burial At Sea
A Burial At Sea is het experimentele project van Patrick Blaney en Dara Torhill. Het tweetal uit Ierland maakt progressieve post-rock met invloeden van 90’s shoegaze en post-hardcore

Line-up

  • And So I Watch You From Afar
  • A Burial At Sea

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina