• Datum: di 28/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

dinsdag 28/06

OPEN ‣ HKU KunstJam

Laat je inspireren door muziek en jam mee

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

OPEN x HKU Kunstjam staat in het teken van verbinding. Laat je innerlijke Picasso naar boven komen, pak een kwast en laat je inspireren, terwijl wij je voorstellen aan aanstormend muziektalent van Nederland! Kijk, luister, schilder, teken of speel zelf mee tijdens de open jamsessie aan het einde van de avond. Ook zullen er professionele kunstenaars aanwezig zijn die zich live wagen aan deze muzikale uitdaging. Met optredens van Lizet Aviva en Died.

Lizet Aviva
Haar muziek is als water - het neemt je mee met een kabbelende stroming, maar het sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. Soms een duidelijke weerspiegeling, soms een waas door rimpelingen op het wateroppervlak. Lizet schrijft en zingt nummers over het ontgroeien van het verleden, het dealen ermee en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld. Haar open warme stem en folky gitaarspel ondersteunen haar poëtische teksten. Samen met gitarist Django Trienes brengt ze haar muziek ten gehore tijdens deze avond. In het najaar van 2022 zal haar debuut EP verschijnen.

Died
'Als Spinvis en Nirvana een kind zouden baren'. Died is het nederpop project van maker en songwriter Diederick van Rijsewijk. Met zijn Nederlandstalige poëzie en verhalen over liefde, seks en frustraties, neemt hij je mee in zijn hersenspinsels. Died zijn nummers zijn rauw, gelikt, uitbundig en intiem.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda