• Datum: vr 13/12/2019
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 12,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 13/12

Het Complot

TITIA, Lewski, Domstad Italo Squad, RNCHY

Het Complot keert terug naar De Helling met een bak vol energie.

//Line-Up//
TITIA
Lewski
RNCHY
Domstad Italo Squad

//Tickets//
Early €7
Normaal €12
incl. servicekosten

//TITIA//
Of het nu house uit Detroit of Chicago, acid, breakbeat of electro is - TITIA brengt de funk. In haar sets zoekt ze zorgvuldig de balans tussen nieuwe geluiden en oude underground tracks, altijd met een vuig en authentiek randje. Haar ruige en grimey vibe bracht haar onder andere al naar het beroemde Is Burning concept, Shelter, De School, Berghain en de Bravo op Lowlands.

//Lewski//
Utrechts eigen Lewski is een diesel. Langzaam maar zeker begint hij de scene te veroveren. Twee jaar terug bracht hij zijn eerste plaat uit op Patron Records, waarna hij met zijn mix van acid, electro en aanverwante stijlen een stevige reputatie in de scene opbouwde. Begin dit jaar werd hij opgepikt door Or:la, waarna hij de eerste met een release op haar nieuwe label 'Céad' werd. Sindsdien draaide hij in De School, op Zeezout en Awakenings, én mocht hij voor Boiler Room een optreden in WAS. verzorgen.

//RNCHY//
Residents RNCHY timmeren met hun combinatie van groovy sounds en rauwe, ravey energie hard aan de weg. Met breakbeats en 90's sounds smeden ze sets hoog in energie en snel in tempo.

//Domstad Italo Squad//
Deze squad uit ons eigen stadsie weet als geen ander hoe ze met een tas vol italo en disco tunes en passie voor neon lichten, synths en snelle sportwagens zalen in beweging brengen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda