3 september 2024  ·  Nieuws

Word een vrijwilliger op HE:LEEN Festival!

Help jij dit jaar mee HE:LEEN Festival in goede banen te leiden?

We zoeken nog enthousiastelingen die op 13 en/of 14 september willen helpen om HE:LEEN Festival tot een groot succes te maken. Dus ben jij;

  • … een sterke en handige Harry/Henriette? En heb je tijd om op vrijdag 13 september tussen 11:00 – 17:00 uur je handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan helpen met het plaatsen van hekwerk met banners plaatsen, decoratie ophangen en signing maken. Op de festivaldag ben je vrij en kun je van het festival genieten!
  • … niet te stoppen en wil je ook helpen met de afbouw? Dan zijn we natuurlijk dubbel blij met je hulp! Zaterdag 14 september ruimen we tussen 21:00 en 1:00 alles weer op, halen we de vlaggen naar beneden en de banners van de hekken af. Daarna doen we natuurlijk samen een dansje op de afterparty!
  • … geboren met een grote glimlach en open blik? Dan kun je tijdens het festival op zaterdag 14 september aan de slag als publieksbegeleider of artist host. Afhankelijk van de locatie kun je voor/na je dienst van het festival genieten. En natuurlijk ben je welkom op de afterparty!

Als dank voor je hulp krijg je (naast gratis toegang tot HE:LEEN+ en de afterparty) een gratis kaartje voor een concert/clubnacht naar keuze uit onze agenda en mag je een merch item uitzoeken.

Enthousiast? Meld je dan meteen aan door een mailtje te sturen naar heleen@dehelling.nl met daarin je naam, je telefoonnummer, je beschikbaarheid en welke taak je voorkeur heeft. Dankjewel en tot snel!