10 maart 2022  ·  Nieuws

Twee nieuwe bestuursleden

De Helling verwelkomt twee nieuwe bestuursleden: algemeen bestuurslid Ronald Besemer (adjunct directeur Utrecht Marketing) en penningmeester Jan-Willem Vroege (Business Controller).

De nieuwe bestuursleden gaan het podium de komende jaren versterken met hun kennis en ervaring. In totaal bestaat het bestuur van De Helling nu uit zes leden. Directeur Arlette de Jong: “met de hernieuwde samenstelling van het bestuur beschikt De Helling over een diversiteit aan specialismen en netwerken.”

De Helling heeft de afgelopen jaren, ondanks de coronamaatregelen, niet stil gezeten. Er is hard gewerkt aan de aanscherping van de profilering, inclusiviteit en duurzaamheid. De Jong: “Het bestuur is onmisbaar voor de bestendiging en vernieuwing van de activiteiten, organisatie en haar financien. Ronald en Jan-Willem zijn zwaargewichten in hun vakgebied en brengen een schat aan expertise, ervaring en netwerk mee.”

Ronald Besemer is adjunct-directeur van Utrecht Marketing en heeft een groot netwerk in de stad. Hij had enkele bestuursfuncties bij culturele instellingen en schreef tien jaar over muziek voor KindaMuzik. Momenteel is hij ambassadeur van Taal Doet Meer, actief voor de lokale community Zo is Zuilen en bestuurslid van de samenwerkende Utrechtse musea.

Jan-Willem Vroege is bedrijfskundig econoom en werkzaam als Business Controller. Daarnaast heeft hij zich al bij diverse Utrechtse culturele instellingen als penningmeester ingezet. Buiten werk- en coronatijd is hij een fervent bezoeker van concerten en popquizzen binnen en buiten Utrecht.