12 januari 2022  ·  Nieuws

Tot snel?

Here we go again...

Door de afgekondigde coronamaatregelen is De Helling van zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december vanaf 17:00 uur gesloten. Dit betekent dat veel van onze concerten en clubnachten in deze periode niet doorgaan en de programmering vervroegd, uitgesteld of afgelast wordt. Ook kijken we naar alternatief programma op zaterdag- en zondagmiddag. We berichten daarover via mail, socials en website.

De uitzichtloosheid van deze pandemie en het ontbreken van accuraat beleid zorgen ervoor dat jij jouw favoriete artiest moet missen en onze mensen wéér thuis zitten; horecamedewerkers, en licht- en geluidtechnici hebben geen diensten meer en er is vanuit de overheid nog niks bekend over eventuele vergoedingen hiervoor. Het is voor ons onbegrijpelijk dat na twee jaar in deze crisis dit soort fundamentele zaken niet meteen geregeld zijn.

Tegelijkertijd missen we ook ons publiek en de artiesten op het podium. De opleving die we de laatste maanden met (75%) volle zalen weer hadden gaf zoveel energie. Het voelt verschrikkelijk om weer terug bij af zijn, zonder helder perspectief.

Wij blijven positief nadenken over wat wél kan en laten snel van ons horen. We wensen jou veel sterkte in deze lockdown.

Hopelijk tot snel!

❤️ – team De Helling

(foto: Lisanne Lentink)